header maastunnelloop

Maastunnelloop

 Op 10 november 2024 wordt de Maastunnelloop georganiseerd. Een unieke loop waar je langs of door iconische plekken van Rotterdam loopt zoals de Maastunnel, Erasmusbrug en Katendrecht. De start en finish bevinden zich in het park bij de Euromast. 


Vrienden van Rijndam het goede doel
Het goede doel van de Maastunnelloop 2024 is Vrienden van Rijndam. De Maastunnelloop bestaat uit verschillende afstanden en routes. Met de 1 KM familieloop kan iedereen meedoen, met én zonder beperking. Door geld in te zamelen onder je vrienden, familie en netwerk voor de Vrienden van Rijndam Revalidatie, kunnen we samen zorgen voor een mooi eindbedrag. Stimuleer daarnaast ook je patiënten en je collega's om zich in te schrijven! Kortom; help je mee?*

Verschillende afstanden om uit te kiezen

  • 1 KM familieloop
    Samen met vriendjes, klasgenootjes, broertjes en zusjes mee doen aan deze coole loop? Dat doe je natuurlijk! Samen met honderden andere kinderen loop je onder luid applaus dwars door het Park bij de Euromast, om bij de finish je welverdiende medaille op te halen. Ouders die mee willen lopen kunnen zich ook inschrijven.

  • 10 KM loop, 10 KM wandeltocht en 10 KM Powerwalk
    Voor de 10 KM loop en de 10 KM wandeltocht is er een prachtig parcours dwars door Rotterdam uitgezet. Je loopt uiteraard door de Maastunnel, over de Erasmusbrug en langs Hotel New York. De start en finishlocatie is in Het Park bij de Euromast. Deelnemers aan de 10 KM Powerwalk hebben een tijdregistratie en een prijsuitreiking.

  • 10 KM bedrijvenloop
    De Maastunnelloop biedt de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met je collega’s. Je kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam.

 

* patiënten en medewerkers van Rijndam kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vriendenvanrijndam.nl