Vrienden in vooruitgang

 
 

Onze doelen

 
 

1 Wensen laten uitkomen

 

2 Innovatieve revalidatie

 

3  Optimale voorzieningen

 
 
De motivatie van de patiënt raakt mij enorm. Ze werken keihard om hun leven weer terug te krijgen.

Mendy, fondsenwerver Vrienden van Rijndam Revalidatie

 
“De patiënten van Rijndam Revalidatie hebben vaak iets heftigs meegemaakt waardoor hun leven is omgegooid. Emotie is bijna tastbaar bij Rijndam Revalidatie. Er is zóveel motivatie om weer te kunnen lopen, zitten, praten of om naar huis te kunnen.

De zorg en de hulp van Rijndam Revalidatie is patiëntgericht en sluit goed aan bij de behoeften van de patiënt. De faciliteiten en de omgeving schieten echter soms te kort.

Ik geloof in een sneller herstel met een ontspannen en positieve geest. Met gelden van Vrienden van Rijndam Revalidatie kunnen we daaraan bijdragen.”
 

Raad van bestuur

 

Drs. B. (Ben) Drentje

Voorzitter en revalidatiearts


"Ik roep iedereen op in actie te komen. Deze mensen verdienen een steun in de rug."

Drs. G.J. (Bertjo) Renzenbrink

Lid Raad van Bestuur Rijndam Revalidatie


"Het realiseren van innovatieve projecten geeft écht voldoening aan patiënten. Daar doe ik het voor."

Dr. A.M.C. (Agaath) Sluijter

Strategic Advisor Rehabilitation Medicine Erasmus MC


"Met alle liefde vervul ik deze rol; ik draag Rijndam Revalidatie een warm hart toe."

Drs. W.D. (Wouter) Groot MBA

Organisatie-adviseur in de zorg en managing partner Public Impact


"Net iets meer bereiken door met elkaar nieuwe mogelijkheden te creëren, daar wil ik graag aan bijdragen."

Anne-Marie van den Bos

Ondernemer duurzame economie


"Samen maken we het lichter!"
 

Rijndam Revalidatie

 

Rijndam Revalidatie is specialist in complexe revalidatievraagstukken. Al meer dan 100 jaar leren wij kinderen, jongeren en volwassenen omgaan met de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval. Onze deskundige en betrokken medewerkers werken intensief samen met de patiënt aan de revalidatie. Het doel van de revalidatie is een zo zelfstandig mogelijk leven.

Rijndam Revalidatie levert niet alleen hoogwaardige revalidatiezorg voor inwoners van Zuidwest-Nederland. Door te investeren in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs werkt Rijndam Revalidatie ook actief mee aan de ontwikkeling van revalidatiegeneeskundige zorg.

Bij Rijndam Revalidatie werken ruim 800 medewerkers en 50 vrijwilligers. Jaarlijks behandelt Rijndam Revalidatie meer dan 15.000 patiënten op 18 locaties in de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Ik wil geld inzamelen voor de Vrienden van Rijndam Revalidatie.

 

2020

 
Stichting Vrienden van Rijndam heeft als statutaire doelstelling ‘Het realiseren van extra middelen om de patiënten en hun familie van Rijndam Revalidatie de meest optimale voorzieningen en faciliteiten te kunnen bieden en bij te dragen aan innovatieve revalidatie en een gastvrij en aangenaam verblijf middels het werven van financiële middelen bij bedrijven, particulieren, fondsen en stichtingen. Bekijk hieronder de projectlijst, het jaarverslag en de jaarrekening van het jaar 2020.