Je kunt ons op heel verschillende manieren helpen:


 
 
 
 
Eenmalig doneren
Bij een eenmalige donatie kies je ervoor om een losse gift aan Vrienden van Rijndam te schenken. Je zit daarna nergens aan vast. Natuurlijk kan je ook meteen geld overmaken op de bankrekening van de Vrienden van Rijndam op: NL60 RABO 0327 3731 99.
Periodieke donatie
Kies voor een maandelijkse of jaarlijkse donatie aan Vrienden van Rijndam. Deze kun je op elk moment stop zetten. Je gift is fiscaal aftrekbaar. We beschikken namelijk over een ANBI status. ANBI staat voor algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat het belastingtechnisch voordelig is voor jou om ons te steunen.
Donatie in natura
Heb jij of jouw bedrijf producten of diensten te schenken? Dan kan dat natuurlijk ook! Benader ons via info@vriendenvanrijndam.nl voor de mogelijkheden. We horen heel graag van je!
Doneer nu! (300 x 300 px)
 
 

Doe mee met een lopende actie:

 
 

Start zelf een actie!

 
 
 
Draag met jouw actie bij aan verschillende projecten en activiteiten voor Vrienden van Rijndam. Door een actiepagina te starten kun je geld inzamelen onder je eigen netwerk van vrienden, collega's, familie, buren, klasgenoten etc. Je kunt deze actiepagina koppelen aan een (sportieve) prestatie, maar dat hoeft niet. Het aanmaken van een eigen actie is heel makkelijk en binnen 2 minuten gedaan:

Hoe maak je een actie aan op geef.nl?

1. Druk op de 'kom in actie' button
2. Richt je eigen Kom in Actie pagina in via het platform www.geef.nl
3. Start rechts boven door te klikken op de blauwe button: Start een geefactie
4. Vul allen informatie in, en deel de actie met vrienden, familie en/of collega's!
 
Kom zelf in actie!
 
 

Andere manieren

 
 
 
Het is ook mogelijk om periodiek een schenking te doen. Je doneert dan een vast bedrag over een periode van minimaal vijf jaar. Ongeacht de hoogte van de schenking kun je jouw donatie aftrekken van de belasting. Het vastleggen van een periodieke schenking wordt gedaan door het invullen van de overeenkomst en de betalingsvolmacht. Dit gaat zonder tussenkomst van een notaris.

Overeenkomst schenking
Deze overeenkomst kun je hieronder downloaden en invullen. Je vult beide formulieren in en ondertekent deze. Vervolgens maak je een scan en stuur je beide formulieren naar info@vriendenvanrijndam.nl. Wij vullen de ontbrekende informatie in en ondertekenen de overeenkomst. Beide exemplaren ontvang je daarna retour, voor jouw eigen administratie.
 

Door jouw steun kunnen wij de wensen van patiënten realiseren.

 

Met dank aan :

 
vvr_dadalogo_500x500
2
1
7
Van der Mandele stichting - website vvr
old grand dad
 
Doneer nu