Je kunt ons op verschillende manieren helpen

Er zijn verschillende manieren mogelijk om ons te helpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden. 

Donaties

Eenmalig doneren
Bij een eenmalige donatie kies je ervoor om een losse gift aan Vrienden van Rijndam te schenken. Je zit daarna nergens aan vast. Natuurlijk kan je ook meteen geld overmaken op de bankrekening van de Vrienden van Rijndam op: NL60 RABO 0327 3731 99.
Periodieke donatie
Kies voor een maandelijkse of jaarlijkse donatie aan Vrienden van Rijndam. Deze kun je op elk moment stop zetten. Je gift is fiscaal aftrekbaar. We beschikken namelijk over een ANBI status. ANBI staat voor algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat het belastingtechnisch voordelig is voor jou om ons te steunen.
Donatie in natura
Heb jij of jouw bedrijf producten of diensten te schenken? Dan kan dat natuurlijk ook! Benader ons via info@vriendenvanrijndam.nl voor de mogelijkheden. We horen heel graag van je!

Het starten van een actie

Draag met jouw actie bij aan verschillende projecten en activiteiten voor Vrienden van Rijndam. Door een actiepagina te starten kun je geld inzamelen onder je eigen netwerk van vrienden, collega's, familie, buren, klasgenoten etc. Je kunt deze actiepagina koppelen aan een (sportieve) prestatie, maar dat hoeft niet. Het aanmaken van een eigen actie is heel makkelijk en binnen 2 minuten gedaan:

Hoe maak je een actie aan op het platform van Vrienden van Rijndam?

1. Druk op de 'kom in actie' button
2. Richt je eigen actiepagina in via het platform:
https://vrienden-van-rijndam-revalidatie.kentaa.nl/

3. Start rechts onder door te klikken op de button: Start een actie
4. Je kan in je eentje een actie starten of met een team.
Vul alle informatie in, en deel de actie met vrienden, familie en/of collega's!

Onze lopende acties:

Het geven van een schenking

Het is ook mogelijk om periodiek een schenking te doen. Je doneert dan een vast bedrag over een periode van minimaal vijf jaar. Ongeacht de hoogte van de schenking kun je jouw donatie aftrekken van de belasting. Het vastleggen van een periodieke schenking wordt gedaan door het invullen van de overeenkomst en de betalingsvolmacht. Dit gaat zonder tussenkomst van een notaris.

Overeenkomst schenking
Deze overeenkomst kun je hieronder downloaden en invullen. Je vult beide formulieren in en ondertekent deze. Vervolgens maak je een scan en stuur je beide formulieren naar info@vriendenvanrijndam.nl. Wij vullen de ontbrekende informatie in en ondertekenen de overeenkomst. Beide exemplaren ontvang je daarna retour, voor jouw eigen administratie.

Met dank aan :

5
2
4
7
3
Vaillant fonds
Van der Mandele stichting – website vvr
2
stichting biezonder